Wordt jij onze nieuwe collega?

 

X!Delft zet teams van mensen met een passie voor innovatie en business in om uitdagende projecten en samenwerkingen tussen het bedrijfsleven op te zetten die resulteren in praktisch bruikbare innovaties en zelfs corporate ventures. Daarbij maken we gebruik van alles wat de TU Delft te bieden heeft, van proeftuinen en fieldlabs, tot onderzoekers en startups.

Bij deze snel uitbreidende waaier aan activiteiten zijn we op zoek naar een gedreven collega die snapt hoe het corporate bedrijfsleven functioneert en die de propositie van X!Delft kan laten landen. Dit vereist creativiteit, doortastendheid en vooral vastberadenheid om succes te behalen. In deze rol wordt je gesteund door een team van de TU Delft en Consultants van Roland Berger, maar jij staat aan het stuur…

 

Klik hier om de vacature te bekijken: Innovation Manager Corporate accounts

 

Interesse?
Heb je interesse? Stuur dan een korte motivatiebrief en cv naar z.h.vanlubek@tudelft.nl