Wordt jij onze nieuwe collega die het meest innovatieve opleidingsprogramma van Nederland helpt op te zetten en te ontwikkelen?

 

Een nieuw onderdeel van het X!Delft ecosysteem is het X!Delft Innovation L.E.A.D. programma voor high potential technisch afgestudeerde master studenten. Gedurende dit traject zijn deelnemers bij zowel een startup als een corporate partner werkzaam op projecten op het snijvlak van innovatie en business. Tegelijkertijd volgen deelnemers een intensief professioneel en persoonlijk ontwikkeltraject, gericht op vier specifieke pijlers (Lead, Engineer, Accelerate, en Disrupt). Daarnaast krijgen de deelnemers begeleiding van een X!Delft carrière coach en voeren ze een uitdagend strategieproject uit dat van belang is voor alle betrokken bedrijven.

Om dit ambitieuze project op te zetten en verder te ontwikkelen, zijn we op zoek naar een gedreven collega die met ons mee gaat bouwen. In jouw rol als projectleider ben jij verantwoordelijk voor het organiseren en faciliteren van dit meest innovatieve programma van Nederland, inclusief de bijbehorende trainingen en events. Van kick-off, tot bootcamp, en van het committeren van de bedrijven tot het werven van talent. Jij zorgt voor een goed georganiseerd programma dat past bij de ambities van X!Delft.

 

Klik hier om de vacature te bekijken: Vacature X!Delft Projectleider LEAD Programma

 

Interesse?
Heb je interesse? Stuur dan een korte motivatiebrief en cv naar z.h.vanlubek@tudelft.nl